Nyår på Bistron
Dec
31
to Jan 1

Nyår på Bistron

På nyårsafton tar vi vårt populära koncept skaldjurslyx och adderar till extra flärd och godsaker. Vi startar med en hummersoppa vid bordet innan ni får gå loss på vår skaldjursbuffé med extra överraskningar dagen till ära. Middagen avslutas med vårt dessertbord med handrullade tryfflar och andra sötsaker.

View Event →
Juldagsfesten
Dec
25
to Dec 26

Juldagsfesten

Glöm dopp i grytan och farmors köttbullar, det här är den enda traditionen värd att helga. Med ett gäng sköna människor bakom skivspelarna skapar vi magi med gamla och nya vänner. Här finns de finaste hemvändarna, gulligaste Luleborna, varmaste kramarna och godaste drinkarna.

View Event →
Äkta underground
Aug
3
to Aug 4

Äkta underground

Under kommande veckor kommer favoriter ifrån orten bjuda på något exklusivt i Norra hamn. Kvällarna börjas med matnyttig underground-musik för att senare under kvällen överaska med ett framförande skräddarsytt till kvällen i ära. Var beredda på en kultur-chock.

View Event →
WAH GWAN CLUB
Aug
1
to Aug 2

WAH GWAN CLUB

Oavsett väder och vind så kommer vi alltid utlova good vibes i högtalarna och schyssta drinkar i baren. Under 6 veckor så kommer vi bjuda på 6 unikt inspirerade kvällar men alltid med dansen och musiken i fokus!

View Event →
Äkta underground
Jul
27
to Jul 28

Äkta underground

Under kommande veckor kommer favoriter ifrån orten bjuda på något exklusivt i Norra hamn. Kvällarna börjas med matnyttig underground-musik för att senare under kvällen överaska med ett framförande skräddarsytt till kvällen i ära. Var beredda på en kultur-chock.

View Event →
WAH GWAN CLUB
Jul
25
to Jul 26

WAH GWAN CLUB

Oavsett väder och vind så kommer vi alltid utlova good vibes i högtalarna och schyssta drinkar i baren. Under 6 veckor så kommer vi bjuda på 6 unikt inspirerade kvällar men alltid med dansen och musiken i fokus!

View Event →
Äkta underground
Jul
20
to Jul 21

Äkta underground

Under kommande veckor kommer favoriter ifrån orten bjuda på något exklusivt i Norra hamn. Kvällarna börjas med matnyttig underground-musik för att senare under kvällen överaska med ett framförande skräddarsytt till kvällen i ära. Var beredda på en kultur-chock.

View Event →
WAH GWAN CLUB
Jul
18
to Jul 19

WAH GWAN CLUB

Oavsett väder och vind så kommer vi alltid utlova good vibes i högtalarna och schyssta drinkar i baren. Under 6 veckor så kommer vi bjuda på 6 unikt inspirerade kvällar men alltid med dansen och musiken i fokus!

View Event →
Äkta underground
Jul
13
to Jul 14

Äkta underground

Under kommande veckor kommer favoriter ifrån orten bjuda på något exklusivt i Norra hamn. Kvällarna börjas med matnyttig underground-musik för att senare under kvällen överaska med ett framförande skräddarsytt till kvällen i ära. Var beredda på en kultur-chock.

View Event →
Hamnfestivalen: Äkta underground
Jul
6
to Jul 7

Hamnfestivalen: Äkta underground

Under kommande veckor kommer favoriter ifrån orten bjuda på något exklusivt i Norra hamn. Kvällarna börjas med matnyttig underground-musik för att senare under kvällen överaska med ett framförande skräddarsytt till kvällen i ära. Var beredda på en kultur-chock.

View Event →
PREMIÄR! Äkta underground
Jun
29
to Jun 30

PREMIÄR! Äkta underground

Under kommande veckor kommer favoriter ifrån orten bjuda på något exklusivt i Norra hamn. Kvällarna börjas med matnyttig underground-musik för att senare under kvällen överaska med ett framförande skräddarsytt till kvällen i ära. Var beredda på en kultur-chock.

View Event →
WAH GWAN CLUB
Jun
27
to Jun 28

WAH GWAN CLUB

Oavsett väder och vind så kommer vi alltid utlova good vibes i högtalarna och schyssta drinkar i baren. Under 6 veckor så kommer vi bjuda på 6 unikt inspirerade kvällar men alltid med dansen och musiken i fokus!

View Event →
TakeOver Sverigeturné
May
25
5:00 PM17:00

TakeOver Sverigeturné

Låt mig presentera kockarna:

 

Det blir Agnes Andersson, atPARK i Göteborg. Agnes är 22 år, har arbetat som kock på bland annat Salt och Sill. Hon har deltagit på TakeOvers Pop-up på Smaka på Stockholm samt på Rex i Umeå.

 

Malin Flygar, Frö i Sälen

Från att ha arbetat i matsal gled Malin in i köket för sju år sedan och trivs nu utmärkt där. Hon älskar att ha skogen och fjällen runt knuten på Frö och arbetar med att ta vara på alla fina råvaror som där finns.

 

Elin Norén

Elin arbetar på Mr Voon och har tidigare varit på restaurang Niklas. Elin har deltagit på flera gästspel, bland annat på Restaurang Ekstedt, Pontus Pocket TakeOver och på Shibumi.

 

Franciane Tartari

Franciane är Head Pastry and Head Cold Kitchen på Spis i Kiruna. Just nu tävlar hon också och är Head Pastry för Luxmbourg National Team.

 

Lisa Lönner Pulkkinen

Lisa är medgrundare och projektledare av TakeOver. Hon driver egna matlagningsstudion/restaurangen Husmor Lisa Fine Home Dining, har arbetat på Aveqia samt Pontus Catering. Hon är också verksam i eventbranschen och driver projekt inom trender och gastronomi.

 

Linn Söderström

Medgrundare av TakeOver, kom trea i förra årets Kockarnas kamp och driver restaurang Garba tillsammans med Marion Ringborg.

 

 

View Event →
FINLUNCH PÅ FREDAG
Mar
14
1:00 PM13:00

FINLUNCH PÅ FREDAG

På fredag kör vi finlunch i bistron.

Dagens utvalda varmrätt samt dessert & kaffe 175:-

Vi lyxar till det och dukar upp bordet med allt man behöver så man enkelt kan slå sig ner bara och njuta av måltiden.

Varför inte överraska kollegorna eller boka affärsmötet hos oss?

Boka bord på: 0920-523100

 

Varmt välkomna!

View Event →
SKALDJURSLYX
Feb
23
4:00 PM16:00

SKALDJURSLYX

Kvällen kickar igång med lite bubbel i glaset, en mustig hummersoppa & vitlöksbröd till förrätt.

Därefter dukas det upp en rejäl skaldjursbuffé, till detta nygräddat surdegsbröd & en underbar aioli.  Avnjuts på bästa sätt med ett glas kyld champagne eller någon trevlig lokal öl - precis det du kan önska till en välkomponerad skaldjursupplevelse.Välkommen!

View Event →
Alla hjärtans dag
Feb
14
5:00 PM17:00

Alla hjärtans dag

På alla hjärtans dag välkomnar vi alla kärlekspar lite extra.

Vi har komponerat en 3-rätters meny till ett kärleksfullt pris som vi vill lyfta fram.

Förrätt: Hummersoppa med grillad pilgrimsmussla, hyvlad fänkål & dillmaränger

Varmrätt: Helstekt oxfilé med savoykål, balsamico & vitlökssvamp, rödvinssky & hasselbackspotatis

Efterrätt: Chokladmousse med brownie, limoncelloglass & torkade hjorton

Pris: 395:- 

Välkommen att boka bord på: 0920-523100 eller på: www.bistronorrland.se

 

View Event →