Back to All Events

TakeOver Sverigeturné

Snart smäller det för första gången i Luleå!

Vi är otroligt stolta och glada över att kunna tillkännage att fredag den 25:e Maj tar kvinnorna över köket på Bistro Norrland.

Vill du boka bord till den 25 maj? Bordsbokning på Bistro Norrlands hemsida. Kvällens 5-rätters meny kostar 595 kr och kompletterande dryckespaket finns. Det finns två sittningar 17.00  och 19.30

TakeOver Sverigeturné ägs och drivs av Linn Söderström och Lisa Lönner Pulkkinen och går ut på att kockar – alla kvinnor - tillfälligt tar över köket på några av Sveriges bästa restauranger.

Historien om TakeOver:

TakeOver blev Årets Banbrytare år 2017 på White Guide-galan samt vann ett hederspris på förra årets Gulddraken. Över 50 kockar från Kiruna i norr till Malmö i söder har skapat över 120 rätter under de tre senaste åren TakeOver drivs av kockarna Linn Söderström och Lisa Lönner Pulkkinen. Kvinnliga kockar tar över köket på några av Sveriges bästa restauranger. Nätverket har idag över 250 medlemmar, alla yrkesverksamma kockar inom den högre gastronomin och är en plattform för kvinnor att synas med sin matlagning.  

Earlier Event: May 9
GROSSHANDLARLUNCH
Later Event: May 27
MORSDAG